• English
  • Espanol
  • Francais
  • Deutsche
  • Italiano
  • Nederlands
Hotel VK Speciale aanbiedingen
 

Crerar Hotels in Schotland & England

Beleef het echte Schotland en Yorkshire wanneer u verblijft in onze pittoreske, historische hotels.

Relax en ontspan bij de meren, bergen, kusten en bossen van onze hotels in Schotland. Proef onze bekroonde organische producten terwijl u een adembenemend zicht hebt op het meer in ons hotel in de Yorkshire Dales. Dompel uzelf onder in de geschiedenis terwijl u geniet van modern thuiscomfort in onze voortreffelijke bars, restaurants en terreinen.

Onze hotels in de Schotse Hooglanden zijn het Ben Wyvis Hotel, Strathpeffer, een prachtig Victoriaans herenhuis; het Golf View Hotel & Spa, Nairn, dat uitkijkt op de Moray Firth en omgeven is door golfterreinen waar kampioenschappen worden gespeeld. Verder naar het oosten toe, in het hart van de Malt Whisky Trail, ligt het Eight Acres Hotel & Leisure Club, Elgin, dat gelegen is op een uitgestrekt terrein en uitgebreide recreatiemogelijkheden biedt. 50 km verder naar het zuiden op de Malt Whisky Trail ligt The Craiglynne Hotel, Grantown-on-Spey, een majestueus Victoriaans granieten bouwwerk, gelegen in het hartje van het Cairngorm National Park. In het hart van Perthshire ligt Scotland's Hotel & Spa, Pitlochry, een mooi hotel met torentjes, compleet met een schitterende nieuwe recreatieclub en spa.

In de West Highlands van Schotland ligt het Oban Bay Hotel & Spa, Oban, van waaruit u een ongeëvenaard zeezicht hebt en idyllische wandelingen kunt maken. Ons prachtige hotel ligt aan de pittoreske wandelboulevard van Oban. Aan de overzijde van de Firth of Lorne, een korte overtocht met de ferry verwijderd, ligt het Isle of Mull Hotel & Spa, Craignure Bay, dat een panoramisch zeezicht en uitgebreide spafaciliteiten heeft. Verder naar het zuiden, op de oevers van Loch Fyne, ligt het betoverende Loch Fyne Hotel & Spa, Inveraray, dat een ononderbroken zicht op Loch Fyne en uitgebreide spafaciliteiten heeft. In Engeland, in het hart van de Yorkshire Dales, ligt het Chevin Country Park Hotel & Spa, Otley, nabij Leeds. Het is gelegen te midden van ongerepte bossen met afgezonderde accommodatie en prachtige meren om te vissen.

Haal het beste uit uw verblijf in een Crerar Hotel met een behandeling in één van onze befaamde spahotels. Al onze spafaciliteiten bieden een rustig toevluchtsoord uit het alledaagse leven, waar u uw hart kunt ophalen aan overvloedige spabehandelingen. Crerar Hotels werkt met Decléor spabehandelingen en biedt ook andere behandelingen aan, zoals waxen, pedicure, manicure en massage

Wat ook de redden voor uw bezoek is, uw echte ervaring van Schotland en Yorkshire begint bij uw verblijf bij ons.

Controlebeschikbaarheid en boek

 
 
n/a
Telefoneer reservaties:
+44 844 950 6282
Please enable Javascript to use this form.

Join our mailing list

Spa Breaks in Scotland & Yorkshire
Crerar Hotels Gift Vouchers - The Perfect Christmas Gift. Bookable Online Now!
Download our online Sonas Spas treatment brochure from Crerar Hotels