• English
  • Espanol
  • Francais
  • Deutsche
  • Italiano
  • Nederlands
Hotels nabij Inverness in Schotland
 

Ben Wyvis Hotel nabij Inverness, Schotland

Het ideale hotel in de Schotse Hooglanden

Wanneer u binnenstapt in dit bekroonde Victoriaanse herenhuis voelt u meteen haar traditie, warmte en charme.

Oorspronkelijke elementen, zoals kandelaars en glas-in-loodramen, vormen een harmonieus geheel met moderne stoffen en subtiele aardetinten. Waag u van hieruit aan een avontuur in de Hooglanden en verken de nabijgelegen golfterreinen, waaronder Royal Dornoch, oude kastelen, zoals Castle Leod, en whiskydistilleerderijen, waaronder de befaamde Glen Ord Distillery.

Binnen kunt u zich ontspannen bij het knetterende haardvuur en genieten van een uitgelezen selectie wijnen en whisky's of culinair genieten in ons Jacobite Restaurant, dat organische producten, rundvlees, vis en wild, serveert.

Om uw kamer in het Wyvis Hotel, Strathpeffer, te reserveren, gelieve hier te klikken. De optie om de prijzen in euro om te zetten, kunt u selecteren uit het dropdownmenu links van 'subtotaal'

Klik hier om online te reserveren

Hoe kunt u ons bereiken?
Het Ben Wyvis Hotel, dat haar naam te danken heeft aan de nabijgelegen berg, is gelegen in het rustige dorpje Strathpeffer in de Ross-shire Highlands.

Ons hotel is gemakkelijk bereikbaar, op 29 kilometer van de luchthaven van Inverness en op slechts elf kilometer van het station van Dingwall.

Met de auto, volg de A9 naar Inverness en Dingwall. De A862 is voorzien van wegwijzers naar Dingwall, volg vervolgens de wegwijzers naar Strathpeffer. Neem de A834 en u ziet het Ben Wyvis Hotel aan uw linkerzijde.

Klik op deze kaart van de Schotse Hooglanden om te zien waar we ons bevinden en begin alvast uw spectaculaire daguitjes te plannen.

Controlebeschikbaarheid en boek

 
 
n/a
Telefoneer reservaties:
+44 844 950 6282
Please enable Javascript to use this form.

Join our mailing list