• English
  • Espanol
  • Francais
  • Deutsche
  • Italiano
  • Nederlands
Hotels nabij Aviemore
 

Het Craiglynne Hotel in Aviemore

Ervaar de charme van vroeger in het Craiglynne Hotel

Ons Victoriaanse granieten hotel, met uitzicht op de majestueuze Cairngorms, werd pas gerestaureerd en volgens de hoogste normen gerenoveerd.

Met 82 stijlvolle kamers en het fantastische terrein wordt ontspannen tijdens uw verblijf onweerstaanbaar. We raden echter ook aan The Cairngorms National Park, het grootste park in het VK, te verkennen. Hier vindt u bloeiende gemeenschappen, unieke wilde dieren en planten, heide, bossen, rivieren, meren en Arctische berglandschappen.

Laat u na een dagje verkenning in een comfortabele leunstoel bij het knetterende haardvuur zakken en deel uw verhalen over Loch Ness, Inverness en de erg populaire Malt Whisky Trail, met de distilleerderijen van Cardhu, Glenlivet en Glenfiddich in de buurt.

Wanneer u op zoek bent naar een hotel in de Grantown-on-Spey, nabij Aviemore, verblijf bij ons en geniet van uw vakantie in ons gerestaureerd hotel.

Om uw kamer in het Craiglynne Hotel te reserveren, gelieve hier te klikken. De optie om de prijzen in euro om te zetten, kunt u selecteren uit het dropdownmenu links van 'subtotaal'

Klik hier om online te reserveren

Hoe kunt u ons bereiken?
Het Craiglynne Hotel is aan de rand van Grantown-on-Spey gelegen en kijkt uit op de Cromdale Hills. Het is een korte wandeling verwijderd van het stadscentrum en de River Spey. Wij bevinden ons in de nabijheid van alles wat Grantown-on-Spey te bieden heeft en zijn een goede uitvalsbasis om de Whisky Trail, Inverness en Loch Ness te verkennen.

Met de auto
Wij bevinden ons op 40 minuten rijden van het stadscentrum van Inverness.

Met de trein
Het station van Aviemore ligt slechts 19 kilometer van ons hotel.

Met het vliegtuig Het Craiglynne Hotel ligt 53 kilometer van de luchthaven van Inverness.

Controlebeschikbaarheid en boek

 
 
n/a
Telefoneer reservaties:
+44 844 950 6282
Please enable Javascript to use this form.

Join our mailing list

Crerar Hotels Gift Vouchers - The Perfect Christmas Gift. Bookable Online Now!