• English
  • Espanol
  • Francais
  • Deutsche
  • Italiano
  • Nederlands
Elgin Hotel in Morayshire, Schotland
 

Eight Acres Hotel & Leisure Club nabij Elgin

Waarom bezoekers keer op keer terugkomen…

Op slechts anderhalve kilometer van Elgin, met pas gerenoveerde kamers en openbare ruimten, is ons het hotel de perfecte uitvalsbasis om de Schotse Hooglanden te verkennen.

Van zodra u aankomt, zult u zich welkom voelen. Onze charme en hoffelijkheid zijn twee van de voornaamste redenen waarom bezoekers terugkomen naar ons hotel in Morayshire, Schotland.

Bovendien zijn ons gezellige restaurant en uitgestrekte terrein onweerstaanbaar, terwijl de actievelingen terechtkunnen in de recreatieclub en het binnenzwembad.

Enkele van de beste golfterreinen in Schotland liggen in de buurt, waaronder de Nairn Dunbar Golf Course en de Moray Golf Club in Lossiemouth. Het Eight Acres Hotel & Leisure Club ligt in het hart van de Malt Whisky Trail met in de buurt de distilleerderijen van Glen Moray, Benromach en Strathisla.

Om uw kamer in het Eight Acres Hotel & Leisure Club te reserveren, gelieve hier te klikken. De optie om de prijzen in euro om te zetten, kunt u selecteren uit het dropdownmenu links van 'subtotaal'

Klik hier om online te reserveren

Hoe kunt u ons bereiken?
Ons hotel is gemakkelijk bereikbaar. Dicht bij winkels, markten en kusten, vindt u ons op anderhalve kilometer van het centrum van Elgin, net van de A96 af.

Met de auto Volg de A96 van Inverness naar Aberdeen. Als u Elgin nadert vanuit Inverness, zult u ons hotel net naast de hoofdweg zien.

Met de trein
Wij zijn slechts vijf minuten met de taxi verwijderd van het station van Elgin. Wanneer u te voet bent, volg gewoon de weg links tot de tweede rotonde en sla linksaf naar de A96.

Met het vliegtuig
Van de luchthaven van Inverness, volg de weg van de luchthaven naar de A96, sla linksaf en volg deze weg door Nairn. Het is 58 kilometer tot Elgin. Van de luchthaven van Aberdeen volgt u gewoon 97 kilometer lang de wegwijzers naar Inverness.

Controlebeschikbaarheid en boek

 
 
n/a
Telefoneer reservaties:
+44 844 950 6282
Please enable Javascript to use this form.

Join our mailing list

Crerar Hotels Gift Vouchers - The Perfect Christmas Gift. Bookable Online Now!