• English
  • Espanol
  • Francais
  • Deutsche
  • Italiano
  • Nederlands
Hotels nabij Inverness
 

Golf View Hotel & Spa nabij Inverness

Prachtig kusthotel met zicht op de Moray Firth en dichtbij Inverness.

Het Golf View Hotel & Spa heeft zicht op de Moray Firth, met tuinen die naar het strand leiden. Veel van de 42 kamers hebben zicht op zee en een traditioneel interieur waardoor de gasten op een uitzonderlijk comfortabele en inspirerende plek verblijven.

Met veel recreatiefaciliteiten, inclusief een verwarmd binnenzwembad, tennisterreinen, een spa en een schoonheidssalon ter plekke, is er genoeg voorhanden om te verzekeren dat alle gasten het beste uit hun bezoek aan het Golf View Hotel & Spa in Nairn halen.

Het hotelrestaurant staat garant voor gastronomische hoogstandjes: de beste gerechten worden er door gepassioneerde koks bereid. Verder verschaft de oranjerie van het restaurant een prachtig uitzicht op de gouden stranden en de kustlijn van de Moray Firth.

Het Golf View Hotel & Spa is ook de perfecte locatie om Inverness, de hoofdstad van de Hooglanden, en de Hooglanden zelf verder te verkennen. Vlakbij het hotel ligt de wereldbekende Nairn Golf Course, waar in 2012 de Curtis Cup wordt georganiseerd.

Om uw kamer in het Golf View Hotel & Spa te reserveren, gelieve hier te klikken. De optie om de prijzen in euro om te zetten, kunt u selecteren uit het dropdownmenu links van 'subtotaal'

Klik hier om online te reserveren

Hoe kunt u ons bereiken?
Met de auto
Nairn ligt aan de A96, 26 kilometer ten oosten van Inverness en 129 kilometer ten westen van Aberdeen. Als u vanuit het oosten naar Nairn rijdt, blijf op de A96 tot u de Parish Church aan uw linkerzijde ziet. Sla hier linksaf naar Seabank Road en volg de weg naar beneden in de richting van de zee. Het Golf View Hotel & Spa ligt aan de rechterzijde.

Met de trein
Wij bevinden ons op 3 kilometer van het station van Nairn.

Met het vliegtuig
Wij bevinden ons slechts 13 kilometer van de luchthaven van Inverness.

Controlebeschikbaarheid en boek

 
 
n/a
Telefoneer reservaties:
+44 844 950 6282
Please enable Javascript to use this form.

Join our mailing list

Download our online Sonas Spas treatment brochure from Crerar Hotels
Crerar Hotels Gift Vouchers - The Perfect Christmas Gift. Bookable Online Now!