• English
  • Espanol
  • Francais
  • Deutsche
  • Italiano
  • Nederlands
Hotels op het eiland Mull in Schotland
 

Isle of Mull Hotel & Spa

Welkom in het prachtigste hotel op Mull in Schotland

Aan Craignure Bay vindt u het uitmuntende Isle of Mull Hotel & Spa.

Met haar handige locatie nabij de ferryterminal is het hotel perfect gelegen; centraal, maar toch hebt u het gevoel dat u mijlenver van alles verwijderd bent. Met panoramisch zeezicht, uitgebreide spafaciliteiten en het Sheallach-Na-Mara restaurant zou ons hotel bovenaan uw lijst moeten staan wanneer u een trip naar Schotland plant.

Verdiep u in de lokale geschiedenis met een bezoek aan Duart Castle of Torosay Castle & Gardens of geniet van een dagtrip om de befaamde wilde dieren, waaronder zeearenden, steenarenden en otters om er slechts enkele te noemen, in hun natuurlijke leefomgeving te bekijken.

Om uw kamer in het Isle of Mull Hotel & Spa te reserveren, gelieve hier te klikken. De optie om de prijzen in euro om te zetten, kunt u selecteren uit het dropdownmenu links van 'subtotaal'

Klik hier om online te reserveren

Wegbeschrijving Isle of Mull Hotel & Spa
Ons hotel ligt aan Craignure Bay, op een korte wandeling van de ferryterminal. Het hotel biedt een ophaaldienst van de ferry aan voor passagiers die te voet zijn. Gelieve ons te bellen of een e-mail te sturen voor meer informatie.

Met de auto
Twee ferryhavens doen Mull aan. Vanuit het zuiden, rij richting Oban en neem de ferry naar Craignure. Wij bevinden ons 1 km langs de weg naar Tobermory. Vanuit het noorden, neem de Corran en Lochaline ferry's. Sla rechtsaf bij
Fishnish, richting Craignure. Wij bevinden ons aan de linkerkant, net voor Craignure.

Met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation is Oban.

Controlebeschikbaarheid en boek

 
 
n/a
Telefoneer reservaties:
+44 844 950 6282
Please enable Javascript to use this form.

Join our mailing list

Download our online Sonas Spas treatment brochure from Crerar Hotels
Crerar Hotels Gift Vouchers - The Perfect Christmas Gift. Bookable Online Now!