• English
  • Espanol
  • Francais
  • Deutsche
  • Italiano
  • Nederlands
Hotel in Oban, Schotland
 

Oban Bay Hotel & Spa

Geniet van een ongeëvenaard zeezicht en idyllische wandelingen in het Oban Hotel & Spa

Ons schitterende hotel, aan de rand van de pittoreske wandelboulevard van Oban, is de perfecte plek om de westkust van Schotland te ontdekken.

Onze grote veranda strekt zich uit over de hele lengte van het hotel en biedt u een ononderbroken uitzicht op Mull, Kerrera en de Firth of Lorne.

De gastenkamers werden net volgens de hoogste normen gerestaureerd en vele kamers hebben een prachtig zicht op zee. Wij staan bekend om ons eten, dat zoveel mogelijk van lokale oorsprong is, onze spa is hemels en even in de buitenjacuzzi met een adembenemend zeezicht gaan zitten, is een must.

Geniet van een trip naar één van de eilanden in de buurt, of ga walvissen kijken met Sea Life Survey. Whiskyfanaten kunnen een rondleiding krijgen in de Oban distilleerderij, die gemakkelijk bereikbaar is in het stadscentrum van Oban.

Om uw kamer in het Oban Bay Hotel & Spa te reserveren, gelieve hier te klikken. De optie om de prijzen in euro om te zetten, kunt u selecteren uit het dropdownmenu links van 'subtotaal'

Klik hier om online te reserveren

Hoe kunt u ons bereiken?

Met de auto
Indien u vanuit het zuiden komt, neem de A82 naar Tyndrum en vervolgens de A85 naar Oban. Indien u vanuit het noorden komt, neem de A82 en steek de Ballachulish Bridge over. Neem op de rotonde de afrit A828 naar Oban. Volg de weg over Connel Bridge en op sla op het T-kruispunt linksaf naar Oban. GELIEVE VOORAF TE BELLEN OM EEN PARKEERPLAATS TE REGELEN.

Met de trein
Er rijden treinen van First ScotRail van Queen Street Station in Glasgow.

Met de trein Er rijden treinen van First ScotRail van Queen Street Station in Glasgow.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Glasgow en Edinburgh.

Controlebeschikbaarheid en boek

 
 
n/a
Telefoneer reservaties:
+44 844 950 6282
Please enable Javascript to use this form.

Join our mailing list

Download our online Sonas Spas treatment brochure from Crerar Hotels
Crerar Hotels Gift Vouchers - The Perfect Christmas Gift. Bookable Online Now!