• English
  • Espanol
  • Francais
  • Deutsche
  • Italiano
  • Nederlands
Scotland's Hotel in Pitlochry, Schotland
 

Scotland's Hotel & Spa in Pitlochry

Eén van de beste hotels in Pitlochry, Schotland

Ons prachtige hotel met torens in 'redbrick'-stijl is gelegen in het pittoreske Victoriaanse dorpje Pitlochry.

Wij zijn opgetogen met onze drie AA-sterren, maar ook over feit dat recensenten ons een betere beoordeling geven als ze ons vergelijken met nabijgelegen 5-sterrenhotels.

Scotland's Hotel dateert uit het begin van de twintigste eeuw en combineert Victoriaanse pracht met verfijnde moderne stijl. Onze twee Victoriaanse gastenverblijven - één is een voormalige bank - bieden een prachtige accommodatie voor gezinnen en groepen.

Breng het weekend bij ons door en proef van de rijke geschiedenis van het gebied met Scone Palace, waar ooit de Schotse koningen werden gekroond, en het nabijgelegen Blair Castle. Terwijl sportfanaten 11 avontuurlijke sporten kunnen uitproberen met Nae Limits Adventures, kunt u ook een dag naar de races gaan op de Perth Racecourse.

Om uw kamer in het Scotland's Hotel & Spa te reserveren, gelieve hier te klikken. De optie om de prijzen in euro om te zetten, kunt u selecteren uit het dropdownmenu links van 'subtotaal'

Klik hier om online te reserveren

Hoe kunt u ons bereiken?
Ons hotel ligt midden in het centrum van het pittoreske Pitlochry.

Met de trein
Wandel van het station van Pitlochry door de parkeergarage en volg de wegwijzers naar het stadscentrum. Sla rechtsaf naar de hoofdstraat en linksaf naar Bonnethill Road.

Met de auto
Wij bevinden ons op slechts 90 minuten rijden van Edinburgh, Glasgow en op een uur rijden van Dundee.

Met het vliegtuig
Rij van de luchthaven van Edinburgh naar de Forth Road Bridge en volg de wegwijzers naar Perth. Neem op de rotonde van Broxden de tweede afrit naar de A9 naar Inverness. Ga eraf bij het knooppunt voor Pitlochry.

Met de ferry
Vanuit Rosyth - volg de wegwijzers naar Perth en het noorden bij de Forth Road Bridge. Neem op de rotonde van Broxden de tweede afrit naar de A9 naar Inverness. Verlaat de A9 bij het knooppunt voor Pitlochry.

Controlebeschikbaarheid en boek

 
 
n/a
Telefoneer reservaties:
+44 844 950 6282
Please enable Javascript to use this form.

Join our mailing list

Download our online Sonas Spas treatment brochure from Crerar Hotels
Crerar Hotels Gift Vouchers - The Perfect Christmas Gift. Bookable Online Now!